Lajme

BiznesAlbania mori pjesë në sesionin e shkembimit te njohurive ndermjet koordinatoreve rezident te Kombeve te Bashkuara, ILO dhe perfaqësuesve te partnereve social te Ballkanit Perendimor lidhur me situaten e Covid 19 ne rajon. Z. Koli Sinjari Drejtori i BiznesAlbania cilesoi efektet macroeconomic e Covid 19 ne Shqipëri, sfidat strukturore para

BiznesAlbania mori pjesë në Seminarin 2 ditorë të organizjar nga ILO "Monitorimi dhe Vlerësimi për hartimin e programit të punës së denjë për Shqipërinë 2022-2026". BiznesAlbania cilësoi prioritetet për të patur një komponent të veçantë për ngritjen e kapaciteteve për partnerët socialë. Mbështetja duhet të fokusohet në analizën e mjedisit

Sot u organizua tryeza e rrumbullaket me ftese nga Inspektoriatit Shteteror te punes dhe Sherbimeve Shoqerore ne kuader te projektit "Platforma e punesimit dhe ceshtjeve sociale 2 ESAP- II" . Drejtori i BiznesAlbania Z. Koli Sinjari prezantoi rolin e Organizates se Punedhenesve ne zbatimin e platformes se punesimit duke u

Biznes Albania merr pjesë në takimin konsultativ rajonal të organizuar nga ILO Projekti “Qasje në drejtësi për mosmarrëveshjet në punë përmes ndërmjetësimit dhe pajtimit”. Takimet kosultative do të shërbejnë si forume për shkëmbimin e informacionit, reflektimin kolektiv mbi çështjen e zgjidhjes së mosmarrëveshjeve të punës dhe garantimin e aksesit të

BiznesAlbania merr pjesë në seminarin e organizuar nga ILO “Zgjidhja e mosmarrëveshjeve në vendin e punës” ne kuadër të projektit “Qasje në drejtësi për zgjidhjen e mosmarrëveshjeve në punë përmes ndërmjetësimit dhe pajtimit” i zbatuar nga ILO dhe i financuar nga Qeveria Suedeze. 

Kontakte

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355682082666

E-mail : info@biznesalbania.org.al

Adresa: Bulevardi Bajram Curri, Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4, Tirana / Albania

fb.com/biznes.albania.1