Lajme

Biznes Albania mori pjese ne aktivitetin e realizuar per te drejtat ne pune CLR, ku u prezantua studimi kombetar per "Dhunen dhe Ngacmimet ne Boten Shqiptare te Punes". Ne sesionin e pare ishin te pranishem perfaqesues te larte te ministrive dhe Ambasadorja e Suedise ne Shqiperi. Ne sesionin e dyte

Me Ministren e Turizmit dhe Mjedisit Znj. Mirela Kumbaro dhe Kryetaren e Bashkisë Durrës Znj. Emiriana Sako, në eventin lidhur me përgatitjet e sezonit veror të këtij viti. 

 

BiznesAlbania merr pjesë në Konferencën përmbyllëse të Fushatës Europiane për Sigurinë dhe Shëndetin në Punë 2020-2022 nën sloganin “Vende Pune të shëndetshme, Lehtëso Ngarkesën” të organizuar nga Inspektoriati Shtetëror i Punës dhe Shërbimeve Shoqërore.

Në këtë konferencë ishin të pranishëm të gjithë partnerët social ku shprehën kontributin e tyre dhe

BiznesAlbania mori pjesë në sesionin e shkembimit te njohurive ndermjet koordinatoreve rezident te Kombeve te Bashkuara, ILO dhe perfaqësuesve te partnereve social te Ballkanit Perendimor lidhur me situaten e Covid 19 ne rajon. Z. Koli Sinjari Drejtori i BiznesAlbania cilesoi efektet macroeconomic e Covid 19 ne Shqipëri, sfidat strukturore para

BiznesAlbania mori pjesë në Seminarin 2 ditorë të organizjar nga ILO "Monitorimi dhe Vlerësimi për hartimin e programit të punës së denjë për Shqipërinë 2022-2026". BiznesAlbania cilësoi prioritetet për të patur një komponent të veçantë për ngritjen e kapaciteteve për partnerët socialë. Mbështetja duhet të fokusohet në analizën e mjedisit

Kontakte

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355682082666

E-mail : info@biznesalbania.org.al

Adresa: Bulevardi Bajram Curri, Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4, Tirana / Albania

fb.com/biznes.albania.1