ZERI I BIZNESIT TE SHQIPERISE

Biznes Albania promotes, represents and protects the interests of its members at national and international level

TE REJAT E FUNDIT

Thirrje për aplikim - PROJEKT EWAC

15 December 2020
Thirrje për aplikim -  PROJEKT EWAC

    Organizata Ndërkombëtare të Punës (ILO) në bashkëpunim me BiznesAlbania dhe ProExport Albania po zbaton Projektin “Fuqizimi i Grave Kundër Covid-19”, i cili synon të mbështesë sektorët e prodhimit...

Write Us

15 September 2020

Message...

Report Impact of Covid-19 on enterprises in Albania

15 September 2020

The outbreak of the COVID-19 pandemic and related containment measures have caused significant losses and disruptions to the Albanian business sector, which was still recovering aer the devastating consequences of...

Rezultatet e pyetesorit

15 September 2020

Rezultatet e pyetësorit për kompanitë Shqiptare, mbi situatën e biznesit në Shqipëri dhe sfidat që ai po kalon për shkak të krizës së krijuar nga COVID-19.  Biznes Albania me mbështetjen teknike...

Kontakte

Tel: +3554226280

E-mail : contact@biznesalbania.org.al

Adresa: Rr. Marko Bocari, Nd.6, H.1, Nr.1, Tirane.

https://fb.com/biznes.albania.1