ZERI I BIZNESIT TE SHQIPERISE

Biznes Albania promovon, përfaqëson dhe mbron interesat e biznesit në nivel kombëtar dhe ndërkombëtar

TE REJAT E FUNDIT

Përmirësimi i qasjes në drejtësi për mosmarrëveshjet e...

04 Shtator 2023
Përmirësimi i qasjes në drejtësi për mosmarrëveshjet e punës përmes ndërmjetësimit dhe pajtimit

 30-31 gusht 2023 BiznesAlbania mori pjesë në dy aktivitetet e rëndësishme përmbyllëse të projektit të ILO-s “Përmirësimi i qasjes në drejtësi për mosmarrëveshjet e punës përmes ndërmjetësimit dhe pajtimit''.  Në...

“Këshillat Ekonomik dhe Social si motorë për zgjidhje...

03 Prill 2023
“Këshillat Ekonomik dhe Social si motorë për zgjidhje të qëndrueshme drejt integrimit të Evropës Juglindore”

Me date 20 mars u zhvillua ne Selanik te Greqisë Samiti “Këshillat Ekonomik dhe Social si motorë për zgjidhje të qëndrueshme drejt integrimit të Evropës Juglindore”. BiznesAlbania mori pjese në...

MEKANIZMAT e REFERIMIT të RASTEVE të DHUNËS dhe...

27 Shtator 2022
MEKANIZMAT e REFERIMIT të RASTEVE të DHUNËS dhe NGACMIMEVE në PUNË.

Takim trepalësh me përfaqësues të punëdhënësve, punëmarrësve dhe institucioneve shtetërore të angazhuara në këtë mekanizëm (Ministria e Financave dhe Ekonomisë përgjegjëse për çështjet e marrëdhënieve industriale #MFE, Ministria e Shëndetësisë dhe...

Parimet e SDG dhe ESG si praktika pozitive...

19 Shtator 2022
Parimet e SDG dhe ESG si praktika pozitive të adoptuara nga industria e tekstilit dhe këpucëve

BiznesAlbania merr pjese ne seminarin “Parimet e SDG dhe ESG si praktika pozitive të adoptuara nga industria e tekstilit dhe këpucëve” te organizuar nga Organizata Nderkombetare e Punes ILO ne...

Takim mbi përmirësimin e klimës së biznesit

19 Shtator 2022
Takim mbi përmirësimin e klimës së biznesit

Takim i zgjeruar me Kryeministrin Rama dhe me përfaqësues të dhomave dhe shoqatave shqiptare e të huaja; ku u diskutua mbi përmirësimin e klimës së biznesit, rritjen e bashkëpunimit reciprok në...

Forumi Kombëtar për “Kujdesin Afatgjatë për të Moshuarit/Moshuarat...

24 Maj 2022
Forumi Kombëtar për “Kujdesin Afatgjatë për të Moshuarit/Moshuarat në Shqipëri

Biznes Albania merr pjesë në Forumin Kombëtar për “Kujdesin Afatgjatë për të Moshuarit/Moshuarat në Shqipëri. Ky forum ka për qëllim të ndajë me pjesëmarresit nga institucionet publike dhe partnerët socialë...

Kontakte

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355682082666

E-mail : info@biznesalbania.org.al

Adresa: Bulevardi Bajram Curri, Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4, Tirana / Albania

fb.com/biznes.albania.1