Lajme

 30-31 gusht 2023
BiznesAlbania mori pjesë në dy aktivitetet e rëndësishme përmbyllëse të projektit të ILO-s “Përmirësimi i qasjes në drejtësi për mosmarrëveshjet e punës përmes ndërmjetësimit dhe pajtimit''.
 Në aktivitetin përmbyllës të projektit u diskutua mbi arritjet, sfidat, mësimet e nxjerra dhe qëndrueshmërinë e Projektit në vitet në vazhdim.

Takim trepalësh me përfaqësues të punëdhënësve, punëmarrësve dhe institucioneve shtetërore të angazhuara në këtë mekanizëm (Ministria e Financave dhe Ekonomisë përgjegjëse për çështjet e marrëdhënieve industriale #MFE, Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, Komisioneri Anti Diskriminim #KAD, Inspektoriati Shtetëror i Punës dhe Shërbimeve Sociale #ISHPSHS , Angjencia Kombëtare e Punësimit dhe

Takim i zgjeruar me Kryeministrin Rama dhe me përfaqësues të dhomave dhe shoqatave shqiptare e të huaja; ku u diskutua mbi përmirësimin e klimës së biznesit, rritjen e bashkëpunimit reciprok në funksion të zhvillimit ekonomik e social të vendit.
Procesi i adresimit të rekomandimeve do të vazhdojë me qëllim nxitjen e

Faqja 1 di 5

Kontakte

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355682082666

E-mail : info@biznesalbania.org.al

Adresa: Bulevardi Bajram Curri, Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4, Tirana / Albania

fb.com/biznes.albania.1