Lajme

Dhuna dhe Ngacmimet në botën shqiptare të Punës

Biznes Albania mori pjese ne aktivitetin e realizuar per te drejtat ne pune CLR, ku u prezantua studimi kombetar per "Dhunen dhe Ngacmimet ne Boten Shqiptare te Punes". Ne sesionin e pare ishin te pranishem perfaqesues te larte te ministrive dhe Ambasadorja e Suedise ne Shqiperi. Ne sesionin e dyte Z. Koli Sinjari, Sekretar i Pergjithshem i Biznes Albania diskutoi rreth nivelit te gatishmerise shoqerore, legjislative dhe institucionale per te adresuar fenomenin e dhunes dhe ngacmimet ne vendin e punes. 

 

Kontakte

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355682082666

E-mail : info@biznesalbania.org.al

Adresa: Bulevardi Bajram Curri, Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4, Tirana / Albania

fb.com/biznes.albania.1