Lajme

Përgatitjet për sezonin e ri veror

Me Ministren e Turizmit dhe Mjedisit Znj. Mirela Kumbaro dhe Kryetaren e Bashkisë Durrës Znj. Emiriana Sako, në eventin lidhur me përgatitjet e sezonit veror të këtij viti. 

 

Kontakte

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355682082666

E-mail : info@biznesalbania.org.al

Adresa: Bulevardi Bajram Curri, Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4, Tirana / Albania

fb.com/biznes.albania.1