Lajme

"Qasje në drejtësi për mosmarrëveshjet e Punës përmes ndërmjetësimit dhe pajtimit"

BiznesAlbania mori pjesë në takimi IV konsultativ rajonal mbi përmirësimin e aksesit në drejtësi për të gjithë punëmarrësit me qarkun Durres, Diber dhe Tirane, në kuadër të projektit "Qasje në drejtësi për mosmarrëveshjet e Punës përmes ndërmjetësimit dhe pajtimit"

Kontakte

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355682082666

E-mail : info@biznesalbania.org.al

Adresa: Bulevardi Bajram Curri, Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4, Tirana / Albania

fb.com/biznes.albania.1