Lajme

Konsultimet Rajonale të ILO-s për Evropën dhe Azinë Qendrore në përgatitjen e Konferencës V Globale për Punën e Fëmijëve

Konsultimet rajonale të ILO-s, Evropë dhe Azinë Qendrore u zhvillua në datat 13 dhe 14 dhjetor 2021 ku Shqipëria, duke qenë një nga vendet udhëzuese të Aleancës 8.7 , së bashku me Francën, Gjermaninë dhe Holandën, Biznes Albania mori pjese në konsultime ku kontriboi në diskutimet në eliminimin e punës së rrezikshme të fëmijëve. Puna e fëmijëve doli fuqishëm në diskutimet gjatë konsultimeve ku u dhane dhe rekomandimet e nevojshme per vitin 2022 – 2026.

Kontakte

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355682082666

E-mail : info@biznesalbania.org.al

Adresa: Bulevardi Bajram Curri, Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4, Tirana / Albania

fb.com/biznes.albania.1