Lajme

Konferencën përmbyllëse të Fushatës Europiane për Sigurinë dhe Shëndetin në Punë 2020-2022

BiznesAlbania merr pjesë në Konferencën përmbyllëse të Fushatës Europiane për Sigurinë dhe Shëndetin në Punë 2020-2022 nën sloganin “Vende Pune të shëndetshme, Lehtëso Ngarkesën” të organizuar nga Inspektoriati Shtetëror i Punës dhe Shërbimeve Shoqërore.

Në këtë konferencë ishin të pranishëm të gjithë partnerët social ku shprehën kontributin e tyre dhe problematikat që hasin në punën e përditshme.

Kontakte

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355682082666

E-mail : info@biznesalbania.org.al

Adresa: Bulevardi Bajram Curri, Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4, Tirana / Albania

fb.com/biznes.albania.1