Lajme

Sesioni i Shkëmbimit të Njohurive

BiznesAlbania mori pjesë në sesionin e shkembimit te njohurive ndermjet koordinatoreve rezident te Kombeve te Bashkuara, ILO dhe perfaqësuesve te partnereve social te Ballkanit Perendimor lidhur me situaten e Covid 19 ne rajon. Z. Koli Sinjari Drejtori i BiznesAlbania cilesoi efektet macroeconomic e Covid 19 ne Shqipëri, sfidat strukturore para dhe pas covidi 19 dhe angazhimet per te ardhmen.

Kontakte

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355682082666

E-mail : info@biznesalbania.org.al

Adresa: Bulevardi Bajram Curri, Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4, Tirana / Albania

fb.com/biznes.albania.1