Lajme

"Monitorimi dhe Vlerësimi për hartimin e programit të punës së denjë për Shqipërinë 2022-2026"

BiznesAlbania mori pjesë në Seminarin 2 ditorë të organizjar nga ILO "Monitorimi dhe Vlerësimi për hartimin e programit të punës së denjë për Shqipërinë 2022-2026". BiznesAlbania cilësoi prioritetet për të patur një komponent të veçantë për ngritjen e kapaciteteve për partnerët socialë. Mbështetja duhet të fokusohet në analizën e mjedisit të biznesit dhe punën e avokimit, shërbimet për ndërmarrjet dhe gjithashtu mbështetjen për BA për të rritur performancën dhe anëtarët e saj.

 

Kontakte

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355682082666

E-mail : info@biznesalbania.org.al

Adresa: Bulevardi Bajram Curri, Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4, Tirana / Albania

fb.com/biznes.albania.1