Lajme

"Platforma e punesimit dhe ceshtjeve sociale 2 ESAP- II"

Sot u organizua tryeza e rrumbullaket me ftese nga Inspektoriatit Shteteror te punes dhe Sherbimeve Shoqerore ne kuader te projektit "Platforma e punesimit dhe ceshtjeve sociale 2 ESAP- II" . Drejtori i BiznesAlbania Z. Koli Sinjari prezantoi rolin e Organizates se Punedhenesve ne zbatimin e platformes se punesimit duke u fokusuar ne trajtimin e punes informale, te padeklaruar sigurimin e shendetit ne pune dhe rolin e saj si partner social.

Kontakte

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355682082666

E-mail : info@biznesalbania.org.al

Adresa: Bulevardi Bajram Curri, Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4, Tirana / Albania

fb.com/biznes.albania.1