Lajme

Çertifikimi për ndërmjetësimin/pajtimin e mosmarrëveshjeve/konflikteve në punë

 Çertifikuar për aftësi në ndërmjetësim/pajtim.
Dy përfaqësues nga BiznesAlbania anëtarë të zyrave të pajtimit trajnohen dhe certifikohen për ndërmjetësimin/pajtimin e mosmarrëveshjeve/konflikteve në punë nga Qendra Ndërkombëtare e Trajnimeve të ILO-s  (ITC ILO Turin).
Faleminderit ekspertëve trajnues të ITC-ILO Torino, Zj. Andrea Isabel Franconi, Z. Malcolm Currie dhe Z. John Harrington Quilter dhe Zj. Cristina Mihes, Specialiste e lartë për dialogun social dhe legjislacionin e punës në ILO Budapest.
 
 

Kontakte

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355682082666

E-mail : info@biznesalbania.org.al

Adresa: Bulevardi Bajram Curri, Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4, Tirana / Albania

fb.com/biznes.albania.1