Lajme

Parashikimi i aftësive dixhitale në zinxhirin e vlerës së qumështit

BiznesAlbania dhe Dhoma Kombëtare e Zejtarisë mori pjesë në seminarin "Parashikimi i aftësive dixhitale në zinxhirin e vlerës së qumështit - diskutim me grupet e interesit". Presidenti i BiznesAlbania dhe Dhomës Kombëtare të Zejtarisë Z. Luan Bregasi dha fjalën e tij përshëndetëse. Pjesë të aktivitetit ishin personalitete të lartë Znj. Milva Ekonomi Ministre e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, Znj. Zhulieta Harasani Koordinatore e ILO për Shqipërinë, Z. Agim Rrapaj President i KASH.

Kontakte

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355682082666

E-mail : info@biznesalbania.org.al

Adresa: Bulevardi Bajram Curri, Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4, Tirana / Albania

fb.com/biznes.albania.1