Lajme

Zgjidhja e mosmarrëveshjeve në vendin e punës

BiznesAlbania merr pjesë në seminarin e organizuar nga ILO “Zgjidhja e mosmarrëveshjeve në vendin e punës” ne kuadër të projektit “Qasje në drejtësi për zgjidhjen e mosmarrëveshjeve në punë përmes ndërmjetësimit dhe pajtimit” i zbatuar nga ILO dhe i financuar nga Qeveria Suedeze. 

Kontakte

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355682082666

E-mail : info@biznesalbania.org.al

Adresa: Bulevardi Bajram Curri, Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4, Tirana / Albania

fb.com/biznes.albania.1