Lajme

Made In Farka

Made in Farka – nje emer i ri i produkteve te artizanatit.
 
Promovuam kete brand dhe qendren e re te artizanatit ne #Farke ku rreth 30 gra nga kjo zone mund te zhvillojne zanatet dhe talentet e tyre ne qendistari, produkte sapuni, poceri etj.
 
Prej muajsh ato jane trajnuar qe te zhvillojne aftesite e tyre dhe te punojne ne grup per te prodhuar dhe tregtuar produkte sipas kerkesave te bleresve vendas dhe nderkombetare.
 
Kjo nisme eshte zbatuar ne bashkepunim me SDI si pjese e projektit “Bashkimi Evropian per barazi gjinore”, financuar nga European Union in Albania
 

Kontakte

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355682082666

E-mail : info@biznesalbania.org.al

Adresa: Bulevardi Bajram Curri, Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4, Tirana / Albania

fb.com/biznes.albania.1