Lajme

8 Mars - Roli i Gruas Sipërmarrëse Zejtare

BiznesAlbania në Ditën e 8 Marsit u gjend në Kalanë e Tiranës, duke promovuar gratë sipërmarrëse dhe produktet e tyre artizanale, por edhe zejtarë të tjerë të cilët u certifkuan me Titujt Mjeshtër.
Në këtë aktivitet morën pjesë Shoqatat e Ballkanit Perëndimor dhe Ukraina, Ekspertë nga Dhoma e Zejeve Koblenz, Oda e Prizrenit si edhe Shoqatat e vendit tonë me të cilat BiznesAlbania bashkëpunon ngushtë.
 
Një falenderim i veçantë shkon për Ministrin e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit Z. Blendi Gonxhja për pjesëmarrjen e tij dhe për mbështetjen në fushën e zejtarisë. Mbështetja e zhvillimit të kualifikimit profesional në fushën e zejtarisë, përmes programeve të trajnimit dhe të kualifikimit ku zejtarët kanë mundësinë për të avancuar në karrierën e tyre dhe për të përmirësuar aftësitë e tyre në prodhimin dhe ofrimin e produkteve, do të bëjë që ky vit të jetë viti i aftësimit profesional dhe i ndihmës për pasurimin e këtij komuniteti të jashtëzakonshëm!
 
 
 

Kontakte

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355682082666

E-mail : info@biznesalbania.org.al

Adresa: Bulevardi Bajram Curri, Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4, Tirana / Albania

fb.com/biznes.albania.1