Lajme

Laboratori i Turizmit Vlorë

Bashkia Vlorë në bashkëpunim me Biznes Albania u vijnë në ndihmë Bizneseve Turistike të qytetit të Vlorës nëpërmjet "SET Tour - Lab" (Laboratori i Turizmit). 

Laboratori shërben si një akademi profesionale në fushën e Turizmit që si qëllim kryesor ka përmirësimin e shërbimit, promovimin e punësimit dhe zhvillimin e turizmit në qytetin e Vlorës

Kontakte

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355682082666

E-mail : info@biznesalbania.org.al

Adresa: Bulevardi Bajram Curri, Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4, Tirana / Albania

fb.com/biznes.albania.1