Lajme

Konferenca "Ratifiko ILO C190"

BiznesAlbania mori pjesë në konferencën "Ratifiko ILO C190- Eliminimi i dhunës dhe ngacmimit në botën e punës". Kjo konferencë u organizuar nga BSPSH me kryetar z. Gëzim Kalaja. Të pranishëm në konferencë të cilët mbajtën fjalën e tyre ishin z. Koli Sinjari përfaqësues i BiznesAlbanias, Kordinatorja e ILO-s znj. Zhulieta Harasani, përfaqësues i Solidarity Centre z. Steven Mccloud të cilët shprehën gjithë mbështetjen dhe kontributin e tyre për eliminimin e dhunës dhe ngacmimit në botën e punës.

 

Kontakte

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355682082666

E-mail : info@biznesalbania.org.al

Adresa: Bulevardi Bajram Curri, Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4, Tirana / Albania

fb.com/biznes.albania.1