Lajme

Përmirësimi i qasjes në drejtësi për mosmarrëveshjet e punës përmes ndërmjetësimit dhe pajtimit

 30-31 gusht 2023
BiznesAlbania mori pjesë në dy aktivitetet e rëndësishme përmbyllëse të projektit të ILO-s “Përmirësimi i qasjes në drejtësi për mosmarrëveshjet e punës përmes ndërmjetësimit dhe pajtimit''.
 Në aktivitetin përmbyllës të projektit u diskutua mbi arritjet, sfidat, mësimet e nxjerra dhe qëndrueshmërinë e Projektit në vitet në vazhdim.
 Në ditën e dytë u mbajt Workshop Kombëtar mbi Bisedimet Kolektive dhe Zgjidhjen Miqësore të Mosmarrëveshjeve të Punës, ku u diskutua mbi kuadri normativ për bisedimet kolektive dhe roli i ILO-s si edhe rolit të projektit në promovimin e bisedimeve kolektive.
 
 

Kontakte

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355682082666

E-mail : info@biznesalbania.org.al

Adresa: Bulevardi Bajram Curri, Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4, Tirana / Albania

fb.com/biznes.albania.1