Projekte

Prill 2022 – Dhjetor 2022 – “Vlora në 3-Dimensione”

Sektori: Galeri Multimediale e pasuruar me filmime 3D te atraksioneve turistike te Vlores.

Kontakte

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355682082666

E-mail : info@biznesalbania.org.al

Adresa: Bulevardi Bajram Curri, Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4, Tirana / Albania

fb.com/biznes.albania.1