Projekte

Prill 2016 – Prill 2017 – “Shërbimet në zhvillimin e kurrikulave, aktivitetet e kërkimit të tregut dhe vlerësimit për kursin e dizajnit të këpucëve për projektin Fashion VET - AL”

Sektori: Kepuceve

Kontakte

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355682082666

E-mail : info@biznesalbania.org.al

Adresa: Bulevardi Bajram Curri, Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4, Tirana / Albania

fb.com/biznes.albania.1