Projekte

Dhjetor 2015- Dhjetor 2017- “Ndryshimi i mendesive tradicionale nepermjet marreveshjeve kolektive te Ballkanit Perendimor – Roli i partnereve social ne pajtimin e punes dhe jetes familjare dhe barazia gjinore”

Sektori: Dialog Social

Kontakte

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355682082666

E-mail : info@biznesalbania.org.al

Adresa: Bulevardi Bajram Curri, Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4, Tirana / Albania

fb.com/biznes.albania.1