Lajme

ESAP II

BiznesAlbani merr pjese ne takimin 3 palesh ne kuader te projektit ESAP II, projekt i organizuar me mbeshtetjen e ILO-s. Ne kete takim moren pjese perfaqesues te Ministrise se Financave dhe Ekonomise perfaqesues nga ILO dhe perfaqesues te Sindikatave te Punetoreve te Shqiperise.
Ne kete takim 3 palesh u diskutua ne lidhje me performancen e mekanizmave te Dialogut Social, "Sfidat dhe arritjet ne kuader te aktiviteteve te organizuara per forcimin e dialogut social".

Te rejat e fundit

Kontakte

Tel: +3554226280

E-mail : contact@biznesalbania.org.al

Adresa: Rr. Marko Bocari, Nd.6, H.1, Nr.1, Tirane.

https://fb.com/biznes.albania.1