News

BiznesAlbania participated in the conference "Ratify ILO C190 - Elimination of violence and harassment in the world of work". This conference was organized by BSPSH with Mr. Gëzim Kalaja. Present at the conference who gave their speech were Mr. Koli Sinjari representative of BiznesAlbania, ILO Coordinator Mrs. Zhulieta Harasani, representative of

Biznes Albania participated in the meeting organized today by ILO, IOE and AREC (Regional Center and Employers' Organizations of the Region). During this online meeting were presented the business challenges and exchange of experiences related to the current situation caused by Covid-19 in each country and the opportunities for cooperation

 

 

Organizata Ndërkombëtare të Punës (ILO) në bashkëpunim me BiznesAlbania dhe ProExport Albania po zbaton Projektin “Fuqizimi i Grave Kundër Covid-19”, i cili synon të mbështesë sektorët e prodhimit ose përpunimit të tekstilit, lëkurës dhe këpucëve.

Kjo thirrje për aplikim lidhet me implementimin e komponentit të dytë të këtij

The outbreak of the COVID-19 pandemic and related containment measures have caused significant losses and disruptions to the Albanian business sector, which was still recovering aer the devastating consequences of the earthquake of November 2019.
BiznesAlbania, with the technical support of the International Labour Organization (ILO) and in partnership with

Rezultatet e pyetësorit për kompanitë Shqiptare, mbi situatën e biznesit në Shqipëri dhe sfidat që ai po kalon për shkak të krizës së krijuar nga COVID-19. 

Biznes Albania me mbështetjen teknike të Organizatës Ndërkombëtare të Punës (ILO) dhe në partneritet me Bankën Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (EBRD), kreu një studim

Page 4 of 4

Kontakte

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355682082666

E-mail : info@biznesalbania.org.al

Adresa: Bulevardi Bajram Curri, Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4, Tirana / Albania

fb.com/biznes.albania.1