News

BiznesAlbania mori pjese sot në Konferencën e 'Dites Boterore per Drejtesi Sociale'. KSSH organizon kete konference edhe si organizatë anëtare e "Koalicionit Global për Drejtësi Sociale" të krijuar ngaTrupi Drejtues i ILO-s në vitin 2023, e cila është një nismë inovatore që synon intensifikimin e përpjekjeve kolektive për të adresuar

BiznesAlbania participated today in the "World Day for Social Justice" Conference. KSSH also organizes this conference as a member organization of the "Global Coalition for Social Justice" created by the Governing Body of the ILO in 2023, which is an innovative initiative that aims to intensify collective efforts to urgently

BiznesAlbania merr pjese ne konferencen Nderkombetare qe organizoi ILO ne bashkepunim me Shoqaten nderkombetare te Keshillave Social- Ekonomik ( AICESIS) ne Athine, Greqi ne datat 23-24 Nentor 2023.
Konferenca u pershendet nga Drejtori i Pergjithshem i ILO-s zoti Gilbert Houngbo, presidenti i AICESIS , presidenti i KES te Greqise Ioannis

BiznesAlbania takes part in the international conference organized by the ILO in cooperation with the International Association of Social-Economic Councils (AICESIS) in Athens, Greece on November 23-24, 2023. The conference was welcomed by the Director General of the ILO Mr. Gilbert Houngbo, the president of AICESIS, the president of KES

Page 1 of 5

Kontakte

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355682082666

E-mail : info@biznesalbania.org.al

Adresa: Bulevardi Bajram Curri, Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4, Tirana / Albania

fb.com/biznes.albania.1