Uncategorized

Hapet Laboratori i Turizmit ne Vlore, projekti i rendesishem qe do t’u jape mundesi qindra te rinjve.

Sot me z.Dritan Leli kryetarin e Bashkise Vlore,me drejtorin e Kooperacionit Italian ne Tirane, z. Nino Merola, Konsullja Italiane ne Vlore znj. Luana Micheli, Drejtori i Programit te Konvertimit te Borxhit (IADSA) z. Ismail Ademi, prane Ministrise se Financave, ne kuader te takimit mbi veprimtarine e Kooperacionit Italian dhe nismat e reja qe pritet te […]

Uncategorized

BiznesAlbania ne kuader te projektit “Rrjeti i ndermarrjeve per nxitjen e krijimit dhe inovacionit” CIDE-NET, zhvillon workshop-e gjate muajit Prill – Maj 2019 per rritjen e aftesive  te SME/ Sipermarrjeve mbi  Kreativitetin dhe Inovacionin ne prodhim, organizim dhe marketing.

  BiznesAlbania ne kuader te projektit “Rrjeti i ndermarrjeve per nxitjen e krijimit dhe inovacionit” CIDE-NET, zhvillon workshop-e gjate muajit Prill – Maj 2019 per rritjen e aftesive  te SME/ Sipermarrjeve mbi  Kreativitetin dhe Inovacionin ne prodhim, organizim dhe marketing.   Ne fokus eshte : Investimi ne edukim, Trajnim dhe Formimi Profesional per  aftesi te […]

Lajme

Ambasada e Kinës në Shqipëri zhvillon seminarin për “Një brez, një rrugë”

Më 11 janar u zhvilluan seminari mbi bashkëpunimin ekonomiko-tregtar midis Kinës e Shqipërisë për ndërtimin e përbashkët të “Një brez, një rrugë” dhe mbledhja promovuese mbi Ekspozitën e 2-të Ndërkombëtare të Importit të Kinës, të bashkorganizuara nga ambasada e Kinës në Shqipëri dhe shoqata “Biznes Albania”. Profesori i Shkollës së Administrimit “Guanghua” të Universitetit të […]

Lajme

Vazhdon turi i suksesit te BiznesAlbanias ne qytetin bregdetar te Vlores Bregasi: Te rrisim vemendjen e klases politike ndaj biznesit

BIZNESALBANIA shpalosi platformen e saj edhe me sipermarresit vlonjate. Presienti i BiznesAlbanias, zoti Luan Bregasi, theksoi rendesine e Dokumentit te Politikave te Biznesit, i cili po gjen nje mbeshtetje te gjere te sipermarresit ne rrethet e ndryshme te Shqiperise. Ai permendi reagimet e sipermarresve neper turin e takimeve ne rrethe, te cilet shprehen hapur  se […]

BiznesAlbania Lajme

Presidenti i BiznesAlbania, z. Luan Bregasi, pret në një takim të veçantë Ambasadorin e Republikës së Italisë në Tiranë, z. Massimo Gaianin. Bisedohet për rritjen dhe fuqizimin e bashkëpunimit mes BiznesAlbania dhe organizatave homologe në Apenine

Presidenti i BiznesAlbania, z. Luan Bregasi, priti në një takim të veçantë, me kërkesën e tij, Ambasadorin e Republikës së Italisë në Tiranë, z. Massimo Gaianin, i shoqëruar nga sekretare e Parë e Ambasadës dhe shefe e Zyrës Tregtare, znj. Raffaella Valentini. Në fillim të takimit, presidenti i BiznesAlbania i tha ambasadorit të vendit mik […]

BiznesAlbania

Misioni

• BiznesAlbania është një organizatë mbi baza anëtarësimi e ngritur për të promovuar, përfaqësuar dhe mbrojtur interesat e biznesit në Shqipëri në nivel kombëtar dhe ndërkombëtar nëpërmjet avokimit dhe dialogut publik – privat. • Vlerat tona bazohen në: – Pavarësi nga shteti – Respektim të anëtarëve tanë kolektivë dhe individualë – Transparencë – Dialog të […]

Uncategorized

Meeting of the task force group on the framework of the project WIM3

In the framework of the project WIM3 BiznesAlbania organized on 23 April 2018 a national meeting of expert group. According to the project work programme, BiznesAlbania created an expert group of Union of Independent trade Unions of Albania (BSPSH), representatives of the Ministry of Finance and Economy (that covers the social dialogue and the National […]