Lajme

BiznesAlbania

Misioni

• BiznesAlbania është një organizatë mbi baza anëtarësimi e ngritur për të promovuar, përfaqësuar dhe mbrojtur interesat e biznesit në Shqipëri në nivel kombëtar dhe ndërkombëtar nëpërmjet avokimit dhe dialogut publik – privat. • Vlerat tona bazohen në: – Pavarësi nga shteti – Respektim të anëtarëve tanë kolektivë dhe individualë – Transparencë – Dialog të […]