Uncategorized

BiznesAlbania held the workshop on topic “The role of workers’ and trade unions”

BiznesAlbania on 25.10.2019 in cooperation with the Union of Independent Trade Unions of Albania (BSPSH) held a National awareness raising event in the framework of WIM3 regional project on “The role of workers’ and trade unions”. The event was attended by representatives of BiznesAlbania, the Union of Independent Trade Unions of Albania, as well as […]

Uncategorized

BiznesAlbania zhvillon workshopin me teme “ Roli i keshillave te puntoreve dhe sindikatave”

BiznesAlbania me 25.10.2019 ne bashkepunim me Bashkimin e Sindikatave te Pavaruara te Shqiperise (BSPSH) zhvilloi workshop-in ne kuader te projektit rajonal WIM3 me teme “ Roli i keshillave te punetoreve dhe sindikatave” i bashkefinancuar nga Bashkimi Europian. Ne aktivitet moren pjese perfaqesues te BiznesAlbania, Bashkimit te Sindikatave te Pavarura te Shqiperise, si dhe anetare te degeve […]

Uncategorized

Shkenca kompjuterike e mentalitet krijues. Gjimnazistët në fokusin e studentëve shqiptarë në Amerikë

Një grup të rinjsh shqiptarë që jetojnë në SHBA, janë vënë në krye të një iniciative që synon të sjellë në Shqipëri programin trevjeçar mbi shkencat kompjuterike dhe mentalitetin krijues. Projekti do të realizohet në bashkëpunim me “Code.X”, një organizatë amerikane e universitetit Stanford. Ori Hoxha, i cili ka studiuar bioteknologji, është përfaqësues i Alfa […]

Uncategorized

48 vende të lira pune në sektorin e Turizmit Vlore.

Gjate ` Panairit Të Turizmit ne Vlore  I cili u zhvillua në kuader të projektit Set Tour Lab, bizneset shprehën nevojat e tyre per staf të kualifikuar në sektorin e turizmit.Janë 48 vende të lira pune në pozicione si menaxher, barist, kuzhinier, kamarier, agjent turistik, marketing, punonjës zyre dhe pasticier.Personat e kualifikuar ne këto pozicione […]

Uncategorized

U zhvillua në Vlore ‘Panairi i Turizmit’në kuadër të projektit Set Tour Lab.

Në datën 17 Maj u zhvillua “Panairi i Turizmit”  pranë Set Tour Lab (Laboratorit të Turizmit, Lungo Mare Vlorë). Një qelizë shkollimi që do të cojë bizneset turistike vendase drejt standarteve të larta europiane nëpermjet trajnimeve dhe klasave të ndryshme. Të ftuar ishin Presidenti i Biznes Albania z.Luan Bregasi, Kryetari I Bashkise Vlorë z.Dritan Leli […]

Uncategorized

“Ditet e Turizmit” ne qytetin e Vlores.

Diten e premte ne date 3.05.2019 ne ambjentet e Universitetit “Ismail Qemali” çelem “Ditet e Turizmit Vlore”. Zgjodhem pikerisht ata,studentet e Fakultetit Ekonomik per nje bashkebisedim mbi turizmin ne vend,dhe ishte Menaxherja e Projektit Leida Matja e cila i u prezantoje te rinjeve “Set Tour Lab(Laboratorin e Turizmit)”, projektin me te ri inovativ i cili […]

Uncategorized

BiznesAlbania organized a workshop on topics “The role of Workers’ Council and Trade Unions”

In the framework of the regional project WIM3, BiznesAlbania organized on 24.04.2019 the workshop on topics “The role of workers’ councils and trade unions” funded by the European Union. The activity was attended by representatives of the employers’ organizations, representatives of the Union of Independent Trade Unions of Albania (BSPSH), representatives of Autonomus Trade Union […]

Uncategorized

BiznesAlbania zhvillon workshop-in me temë “ Roli i këshillave të punëtorëve dhe sindikatave”

Në kuadër të projektit rajonal WIM3, BiznesAlbania zhvilloi në 24.04.2019 workshop-in me temë “Roli i këshillave të punëtorëve dhe sindikatave” i financuar nga Bashkimi Europian. Në aktivitet morën pjesë përfaqësues të organizatave të punëdhënësve, përfaqësues të Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Shqipërisë (BSPSH), të Sindikatës Autonome të Ushqimit Agrikulturës Tregëtisë e Turizmit (SAUATT) dhe […]