BiznesAlbania Lajme

Presidenti i BiznesAlbania, z. Luan Bregasi, pret në një takim të veçantë Ambasadorin e Republikës së Italisë në Tiranë, z. Massimo Gaianin. Bisedohet për rritjen dhe fuqizimin e bashkëpunimit mes BiznesAlbania dhe organizatave homologe në Apenine

Presidenti i BiznesAlbania, z. Luan Bregasi, priti në një takim të veçantë, me kërkesën e tij, Ambasadorin e Republikës së Italisë në Tiranë, z. Massimo Gaianin, i shoqëruar nga sekretare e Parë e Ambasadës dhe shefe e Zyrës Tregtare, znj. Raffaella Valentini. Në fillim të takimit, presidenti i BiznesAlbania i tha ambasadorit të vendit mik […]

BiznesAlbania

Misioni

• BiznesAlbania është një organizatë mbi baza anëtarësimi e ngritur për të promovuar, përfaqësuar dhe mbrojtur interesat e biznesit në Shqipëri në nivel kombëtar dhe ndërkombëtar nëpërmjet avokimit dhe dialogut publik – privat. • Vlerat tona bazohen në: – Pavarësi nga shteti – Respektim të anëtarëve tanë kolektivë dhe individualë – Transparencë – Dialog të […]