Uncategorized

U zhvillua në Vlore ‘Panairi i Turizmit’në kuadër të projektit Set Tour Lab.

Në datën 17 Maj u zhvillua “Panairi i Turizmit”  pranë Set Tour Lab (Laboratorit të Turizmit, Lungo Mare Vlorë). Një qelizë shkollimi që do të cojë bizneset turistike vendase drejt standarteve të larta europiane nëpermjet trajnimeve dhe klasave të ndryshme. Të ftuar ishin Presidenti i Biznes Albania z.Luan Bregasi, Kryetari I Bashkise Vlorë z.Dritan Leli […]

Uncategorized

“Ditet e Turizmit” ne qytetin e Vlores.

Diten e premte ne date 3.05.2019 ne ambjentet e Universitetit “Ismail Qemali” çelem “Ditet e Turizmit Vlore”. Zgjodhem pikerisht ata,studentet e Fakultetit Ekonomik per nje bashkebisedim mbi turizmin ne vend,dhe ishte Menaxherja e Projektit Leida Matja e cila i u prezantoje te rinjeve “Set Tour Lab(Laboratorin e Turizmit)”, projektin me te ri inovativ i cili […]

Uncategorized

BiznesAlbania organized a workshop on topics “The role of Workers’ Council and Trade Unions”

In the framework of the regional project WIM3, BiznesAlbania organized on 24.04.2019 the workshop on topics “The role of workers’ councils and trade unions” funded by the European Union. The activity was attended by representatives of the employers’ organizations, representatives of the Union of Independent Trade Unions of Albania (BSPSH), representatives of Autonomus Trade Union […]

Uncategorized

BiznesAlbania zhvillon workshop-in me temë “ Roli i këshillave të punëtorëve dhe sindikatave”

Në kuadër të projektit rajonal WIM3, BiznesAlbania zhvilloi në 24.04.2019 workshop-in me temë “Roli i këshillave të punëtorëve dhe sindikatave” i financuar nga Bashkimi Europian. Në aktivitet morën pjesë përfaqësues të organizatave të punëdhënësve, përfaqësues të Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Shqipërisë (BSPSH), të Sindikatës Autonome të Ushqimit Agrikulturës Tregëtisë e Turizmit (SAUATT) dhe […]

Uncategorized

Hapet Laboratori i Turizmit ne Vlore, projekti i rendesishem qe do t’u jape mundesi qindra te rinjve.

Sot me z.Dritan Leli kryetarin e Bashkise Vlore,me drejtorin e Kooperacionit Italian ne Tirane, z. Nino Merola, Konsullja Italiane ne Vlore znj. Luana Micheli, Drejtori i Programit te Konvertimit te Borxhit (IADSA) z. Ismail Ademi, prane Ministrise se Financave, ne kuader te takimit mbi veprimtarine e Kooperacionit Italian dhe nismat e reja qe pritet te […]

Uncategorized

BiznesAlbania ne kuader te projektit “Rrjeti i ndermarrjeve per nxitjen e krijimit dhe inovacionit” CIDE-NET, zhvillon workshop-e gjate muajit Prill – Maj 2019 per rritjen e aftesive  te SME/ Sipermarrjeve mbi  Kreativitetin dhe Inovacionin ne prodhim, organizim dhe marketing.

  BiznesAlbania ne kuader te projektit “Rrjeti i ndermarrjeve per nxitjen e krijimit dhe inovacionit” CIDE-NET, zhvillon workshop-e gjate muajit Prill – Maj 2019 per rritjen e aftesive  te SME/ Sipermarrjeve mbi  Kreativitetin dhe Inovacionin ne prodhim, organizim dhe marketing.   Ne fokus eshte : Investimi ne edukim, Trajnim dhe Formimi Profesional per  aftesi te […]

Lajme

Ambasada e Kinës në Shqipëri zhvillon seminarin për “Një brez, një rrugë”

Më 11 janar u zhvilluan seminari mbi bashkëpunimin ekonomiko-tregtar midis Kinës e Shqipërisë për ndërtimin e përbashkët të “Një brez, një rrugë” dhe mbledhja promovuese mbi Ekspozitën e 2-të Ndërkombëtare të Importit të Kinës, të bashkorganizuara nga ambasada e Kinës në Shqipëri dhe shoqata “Biznes Albania”. Profesori i Shkollës së Administrimit “Guanghua” të Universitetit të […]

Lajme

Vazhdon turi i suksesit te BiznesAlbanias ne qytetin bregdetar te Vlores Bregasi: Te rrisim vemendjen e klases politike ndaj biznesit

BIZNESALBANIA shpalosi platformen e saj edhe me sipermarresit vlonjate. Presienti i BiznesAlbanias, zoti Luan Bregasi, theksoi rendesine e Dokumentit te Politikave te Biznesit, i cili po gjen nje mbeshtetje te gjere te sipermarresit ne rrethet e ndryshme te Shqiperise. Ai permendi reagimet e sipermarresve neper turin e takimeve ne rrethe, te cilet shprehen hapur  se […]