Uncategorized

Hapet Laboratori i Turizmit ne Vlore, projekti i rendesishem qe do t’u jape mundesi qindra te rinjve.

Sot me z.Dritan Leli kryetarin e Bashkise Vlore,me drejtorin e Kooperacionit Italian ne Tirane, z. Nino Merola, Konsullja Italiane ne Vlore znj. Luana Micheli, Drejtori i Programit te Konvertimit te Borxhit (IADSA) z. Ismail Ademi, prane Ministrise se Financave, ne kuader te takimit mbi veprimtarine e Kooperacionit Italian dhe nismat e reja qe pritet te […]

Uncategorized

BiznesAlbania ne kuader te projektit “Rrjeti i ndermarrjeve per nxitjen e krijimit dhe inovacionit” CIDE-NET, zhvillon workshop-e gjate muajit Prill – Maj 2019 per rritjen e aftesive  te SME/ Sipermarrjeve mbi  Kreativitetin dhe Inovacionin ne prodhim, organizim dhe marketing.

  BiznesAlbania ne kuader te projektit “Rrjeti i ndermarrjeve per nxitjen e krijimit dhe inovacionit” CIDE-NET, zhvillon workshop-e gjate muajit Prill – Maj 2019 per rritjen e aftesive  te SME/ Sipermarrjeve mbi  Kreativitetin dhe Inovacionin ne prodhim, organizim dhe marketing.   Ne fokus eshte : Investimi ne edukim, Trajnim dhe Formimi Profesional per  aftesi te […]

Lajme

Ambasada e Kinës në Shqipëri zhvillon seminarin për “Një brez, një rrugë”

Më 11 janar u zhvilluan seminari mbi bashkëpunimin ekonomiko-tregtar midis Kinës e Shqipërisë për ndërtimin e përbashkët të “Një brez, një rrugë” dhe mbledhja promovuese mbi Ekspozitën e 2-të Ndërkombëtare të Importit të Kinës, të bashkorganizuara nga ambasada e Kinës në Shqipëri dhe shoqata “Biznes Albania”. Profesori i Shkollës së Administrimit “Guanghua” të Universitetit të […]

Lajme

Vazhdon turi i suksesit te BiznesAlbanias ne qytetin bregdetar te Vlores Bregasi: Te rrisim vemendjen e klases politike ndaj biznesit

BIZNESALBANIA shpalosi platformen e saj edhe me sipermarresit vlonjate. Presienti i BiznesAlbanias, zoti Luan Bregasi, theksoi rendesine e Dokumentit te Politikave te Biznesit, i cili po gjen nje mbeshtetje te gjere te sipermarresit ne rrethet e ndryshme te Shqiperise. Ai permendi reagimet e sipermarresve neper turin e takimeve ne rrethe, te cilet shprehen hapur  se […]

BiznesAlbania Lajme

Presidenti i BiznesAlbania, z. Luan Bregasi, pret në një takim të veçantë Ambasadorin e Republikës së Italisë në Tiranë, z. Massimo Gaianin. Bisedohet për rritjen dhe fuqizimin e bashkëpunimit mes BiznesAlbania dhe organizatave homologe në Apenine

Presidenti i BiznesAlbania, z. Luan Bregasi, priti në një takim të veçantë, me kërkesën e tij, Ambasadorin e Republikës së Italisë në Tiranë, z. Massimo Gaianin, i shoqëruar nga sekretare e Parë e Ambasadës dhe shefe e Zyrës Tregtare, znj. Raffaella Valentini. Në fillim të takimit, presidenti i BiznesAlbania i tha ambasadorit të vendit mik […]

BiznesAlbania

Misioni

• BiznesAlbania është një organizatë mbi baza anëtarësimi e ngritur për të promovuar, përfaqësuar dhe mbrojtur interesat e biznesit në Shqipëri në nivel kombëtar dhe ndërkombëtar nëpërmjet avokimit dhe dialogut publik – privat. • Vlerat tona bazohen në: – Pavarësi nga shteti – Respektim të anëtarëve tanë kolektivë dhe individualë – Transparencë – Dialog të […]