Uncategorized

48 vende të lira pune në sektorin e Turizmit Vlore.

Gjate ` Panairit Të Turizmit ne Vlore  I cili u zhvillua në kuader të projektit Set Tour Lab, bizneset shprehën nevojat e tyre per staf të kualifikuar në sektorin e turizmit.Janë 48 vende të lira pune në pozicione si menaxher, barist, kuzhinier, kamarier, agjent turistik, marketing, punonjës zyre dhe pasticier.Personat e kualifikuar ne këto pozicione dhe ata të cilët janë te interesuar jane të lutur të drejtohen pranë ambjenteve te Set Tour Lab ose të dergojnë Cv e tyre në adresen tonë të email-it Info@biznesalbania.org.al. Konkretisht kërkohen, 2 menaxher, 16 barist, 3 kuzhinier, 20 kamarier, 2 agjent turistik, 3 marketing, 1 punonjës zyre si edhe 1 pasticier.

Leave a Reply